Bitcoin-hinnan lasku 8600 dollariin merkitsisi punaista lippua: analyytikko

Bitcoin Code hinta voisi olla partaalla toisen suuren pudota, mukaan Bloombergin GTI ilmaisin .

Se välähti myyntimerkillä ensimmäistä kertaa kesäkuun alkupuolelta lähtien, kun lippulaiva cryptocurrency yritti epäonnistua rikkoa 10 000 dollarin tasoa

Vaikka monilla elinkeinonharjoittajilla saattaa olla houkutusta käsitellä GTI: tä vastakkaisena indikaattorina, se on tosiasiallisesti osoittautunut melko luotettavaksi merkittävien käännösten määrittämiseksi näillä elohopea-markkinoilla.

Maaliskuun lopulla, kun kryptovaluutta oli edelleen kääntymässä „mustan torstai“ -tapahtumien seurauksena, se osoitti ensimmäisen voimakkaan ostosignaalin kolmen kuukauden aikana.

BTC päätyi nousemaan yli 55 prosenttia siitä hetkestä toukokuun loppuun mennessä.

Miller Tabak + Co -strategi Matt Maley määrittelee 9 000 dollaria härien keskeiseksi tasoksi. Sen menettäminen johtaisi enemmän laskupaineisiin.

„Tauko alle 9000 dollaria nostaisi keltaisen varoituslipun Bitcoiniin.“

Hän lisäsi, että pudotus 8600 dollariin tarkoittaa „punaista lippua“. Cryptocurrency-kauppias Josh Rager ennusti äskettäin, että BTC voi pudota 7 000 dollariin , joka on alin piste huhtikuun lopun jälkeen, ennen kuin se nousi uuteen kaikkien aikojen ennätykseen.

Bitcoin-härät ovat pelanneet sodankäyntiä karhujen kanssa viimeisen kuukauden ajan, ja viimeisin Twitter-hakkerointi voi antaa reunan jälkimmäiselle.

BTC-hinta laski 9 026 dollariin, joka on alin taso 6. heinäkuuta jälkeen, kun poliitikkojen ja kuuluisuuksien useita tilejä oli vaarannettu mainostamaan vääriä Bitcoin-lahjoja.

Kuten U.Today on ilmoittanut , optiokauppiaat eivät kuitenkaan usko, että uutiset aiheuttavat enemmän volatiliteettia seuraavan kuukauden aikana.