Ny Bitcoin ATH kommer mot slutten av dette året, Big Downside Move Bare en BTD-mulighet: Nexo Founder

Vi er ikke i nærheten av 2017 da alle og bestemoren deres maksimerte kredittkortet sitt for å kjøpe BTC; dette rallyet skyldes smarte penger, sa Antoni Trenchev.

Før helgen kunne være her, fikk kryptomarkedet en kjøpsdypmulighet da prisen på Cryptosoft gikk ned til rundt $ 16,300 mens ETH gjorde det til $ 480. BTC gjenopprettet litt til $ 17.265

Milliarder dollar er blitt utslettet fra markedet som et resultat av denne korreksjonen, som markedet kaller en „bullish dumping.“

Den forventede retracement blir sett på som sunn før bitcoin, den største kryptovalutaen, begynner å stige opp igjen til sin heltidshøyde.

Antoni Trenchev, medstifter og administrerende partner for Nexo i London, som kaller seg verdens største kryptolåner, er en fast tro på at den nye ATH ville være her før 2020 er over.

Bitcoin “vil definitivt ha nye heltidshøyder innen slutten av dette 2020,” sa Trenchev i et intervju med Bloomberg.

Selv ubenyttet gruveforsyning har holdt seg sterk, vokst med mer enn 10 000 siden marsstyrten, og har for tiden 1,8 millioner BTC og venter på nye høyder.

På det store trekket til nedsiden, som verten sa bare argumenterer for at Bitcoin ikke nødvendigvis er en veldig pålitelig tilfluktssted, forklarte Trenchev hvordan „denne mentaliteten er grunnen til at folk flest ikke kan tjene på bitcoin i det lange løp.“

Han fortsetter videre med å si hvordan når Bitcoin når en ny all-time high, blir det „for dyrt“, og når markedet gir en korreksjon på bare 10% „som en kjøpsmulighet“, folk erklærer det død.

Sette større mål

På kort sikt vil BTC gå over $ 20k. På lang sikt er til og med $ 100 000 en reell mulighet, ifølge noen som Anthony Pompliano, medstifter av investeringsselskapet Morgan Creek Digital.

„Jeg tror ikke det er så gal å se en bitcoin-pris på $ 100.000 innen utgangen av 2021,“ sa Pompliano i et nylig intervju.

„Og hvis vi fortsetter å få større og større kjøpere … hvis denne typen tips og plutselig blir en slags konsensushandel, ville det ikke overraske meg å se noe enda høyere enn $ 100.000.“

Trenchev delte også hvordan bitcoins digitale gullfortelling i makroen er sterkere enn noensinne, og hvis bitcoin bare fanger opp som 10% av den totale markedsverdien av gull, vil vi være på $ 50 000 på ingen tid.

Som vi har sett i dette okseløpet, fortsetter antall hvaler, de som har minst 1000 BTC, å akkumulere mer og mer av den digitale eiendelen.

Disse enhetene har faktisk nådd en ny heltidshøyde etter over fire år, i henhold til Glassnode-data

Og dette er grunnen til at dette rallyet har blitt sett på som „veldig annerledes“ enn 2017 da institusjonell adopsjon var ekstremt lav. „Det er veldig, veldig annerledes denne gangen,“ sa Trenchev.

„Opptil 80% av dette rallyet skyldes smarte penger,“ sa han og la til at både institusjonelle investorer og detaljhandel deltar i dette. Men til tross for at de er nær $ 20 000,

„Det er ikke i nærheten av det vi så i 2017-2018, hvor du fikk alle og bestemoren til å maksimere kredittkortene sine på Coinbase bare for å få bitcoin.“